ESTIULA

Estiula és un projecte de pop-rock en català. El nexe entre els músics que hi col·laboren són les lletres i cançons del pianista i compositor Xavi Canelles, sempre al costat del seu germà Marc Canelles (baix i guitarra), a qui, a part d’una infància lligada al Ripollès, l’uneix el gust per la música ben feta i amb qui comparteix la manera d’entendre emocions i matisos.

Estiula ha comptat amb grans col·laboradors, com ara Ramon Aragall a la bateria (per cortesia de Discmedi), Sesk Capell al saxo, i Mirabai Gayà, Jordi Rodríguez, Lorena Subiranas i Mònica A. Fernández a la veu.

Les cançons d’Estiula, amb fortes influències de la música anglesa dels 70 però amb una marcada personalitat pròpia i unes lletres plenes de significat, us traslladaran a un univers poètic de temàtica variada, amb diferents colors rítmics, com ara el blues, el rock i les balades. El 2017 Estiula va tornar a Ripoll, per a continuar bevent de les seves arrels.

Actuacions a «La Nau Ivanow» (Barcelona) / «Luz de Gas» (Barcelona) / «Concurs de Cançó de Salitja» (Salitja) / “El Teatrillo – Trailwalker Intermon Oxfam” (Barcelona) / “Terrassa El Cel – Hotel Renaissance” (l’Hospitalet de Llobregat) / «Oncle Jack» (l’Hospitalet de Llobregat). Entre d’altres.